Symbrio söker Projektledare/ Applikationsspecialist

Vill du vara med och skapa framtidens e-handelslösning i en kundnära roll? Har du god systemkunskap inom inköps- och leverantörsfakturahantering och vill du arbeta på en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser? Då kan detta vara rollen för dig!

 

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på ett framgångsrikt bolag med stark teamkänsla där din roll gör skillnad.

 

Om tjänsten

Som Projektledare kommer du att leda och driva införandet av Symbrio hos våra kunder. Du kommer tillsammans med andra deltagare i projekten också ansvara för uppsättning och konfiguration av systemlösningen. Rollen är varierad och du arbetar i nära samarbete med kund och projektdeltagare under hela införandet -  från planering, förankring, problemlösning till acceptanstester, utbildning och produktionssättning. I införandet ingår integrationslösningar mot kringliggande system så det är viktigt att också koordinera det arbetet.

Utöver nya kundprojekt så får vi också andra uppdrag från våra kunder, det kan röra sig om förändringar i uppsättning, utbildningsinsatser etc.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 • Leda införandeprojekt, följa upp och kommunicera för att säkerställa projektets framdrift

 • I workshops och analysarbete fastställa lösning som uppfyller kundens behov

 • Utbilda slutanvändare i Symbrios applikation

 • Bidra till att interna verktyg och dokumentation kontinuerligt utvecklas och förbättras

 

Vi söker dig som har:

 • Högskoleutbildning inom ekonomi, systemvetenskap/IT eller motsvarande  

 • Dokumenterad projektledning med minst 3 års erfarenhet, gärna på ett produktbolag (ERP-system eller liknande system)

 • God kunskap om inköps- och leverantörsfakturaprocessen

 • En mycket god systemförståelse

 • Som person har du en god analytisk förmåga och motiveras av problemlösning. Du organiserar och strukturerar ditt arbete väl och är drivande och målinriktad. Du har en god social och verbal förmåga och engageras av att bistå kunder i deras verksamhet. Du är en lagspelare som trivs med eget ansvar. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i tal och skrift. Har du dessutom kunskaper i finska är det en fördel.
   

 

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan till ställföreträdande konsultchef Linda Herolf, linda.herolf@symbrio.com.
Välkommen med din ansökan senast den 16 maj 2022.

Om Symbrio

Symbrio är ett IT-bolag som erbjuder produkter och tjänster i syfte att effektivisera våra kunders inköps- och fakturahanteringsprocess.  All försäljning, implementering, drift och utveckling av Symbrios lösningar utförs av bolagets egen personal. Vi är en av Nordens ledande leverantörer av ett molnbaserat inköps- och fakturahanteringssystem som stödjer hela Source-to-Pay-processen. Systemet är väletablerat och marknadsledande inom sin nisch. I dagsläget är vi 30 anställda och har kontor i centrala Stockholm och Oslo. Symbrio har deltagit i och vunnit kvalitetsutmärkelser i ”Great Place to Work” som rankar Sveriges Bästa Arbetsplatser.  Idag ingår företaget i Lumine-gruppen som är en del av den kanadensiska Volariskoncernen. 

Lumine Group (www.luminegroup.com) förvärvar, stärker och skapar tillväxt i mjukvaruföretag inom media- och kommunikationsbranschen. Lumines fokus är långsiktigt – vi köper och behåller för alltid och vi tror på långsiktig framgång hos våra bolag. Vi använder best practices för att stärka våra bolag med expertkunskap. Vi arbetar med entreprenörsanda – vi uppmuntrar kritiskt tänkande, innovation och ständigt lärande. Inom Lumine Group är vi optimistiska, vi blickar framåt motiveras av att se våra bolag lyckas. The future is bright.

Läs mer om Symbrio på  www.symbrio.com