• Katarina Hjertstedt

Reflektioner efter en månad på Symbrio!

Uppdaterat: 31 juli 2019

Man är alldeles mör på kvällarna och huvudet är fullt av nya intryck. Men visst är det både spännande och roligt att byta jobb. Det är nu en månad sedan jag började som applikationsspecialist på Symbrio och det har varit full fart från dag ett. Som en person som lätt blir rastlös om jag inte har mycket att göra, är jag glad över att redan från början ha haft en fullspäckad kalender.

Mycket har handlat om introduktion såklart, både till bolaget och till systemet jag så småningom ska bli expert på. 

Anna Carreira, applikationsspecialist och finsktalande
Anna Carreira, applikationsspecialist och finsktalande

Ansvarig för respektive avdelning i företaget har presenterat sin avdelning och hur man jobbar och jag känner att jag väldigt fort fått en bra bild av företaget och hur man arbetar. Det känns också otroligt kul att få lära sig ett nytt system. 

Eftersom jag jobbat med e-handelslösningar innan känns mycket bekant men likaså är det också mycket nytt. Symbrio har många små finesser som jag ser fram emot att lära mig mera om. 

Den här veckan har jag haft en, och nästa vecka blir det ytterligare en, uppstart av nykundsprojekt där jag ska få ta applikationsspecialistansvaret. Självklart kommer jag ha mina mer erfarna kollegor som stöd men jag är supertaggad och glad över att få ta ansvar i projekten så snart och verkligen tacksam över förtroendet.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla