• Katarina Hjertstedt

God Jul & Gott Nytt År!

Uppdaterat: 31 juli 2019

Bygg- och installationsbranschen går som tåget!

I juletid när året går mot sitt slut är det läge för att göra bokslut ur ett flertal olika perspektiv – såväl bildligt som bokstavligt.

2016 har varit ett år som med vår uppkopplade tillvaro fört omvärldens oro närmare än någonsin. Men samtidigt finns det så oerhört mycket att glädjas över. Inte minst ur ett affärsmässigt perspektiv där bygg- och installationsbranschen går som tåget. Många av våra kunder växer och kommer att behöva vårt stöd och vår struktur i hela sin inköpsprocess ännu tydligare framöver.

Vi känner oss trygga med vad vi gör och vår utveckling går framåt. Och 2017 är inget undantag.

Vi jobbar ännu aktivare med att uppgradera sida för sida i systemet till Responsive Design. Nya säkerhetslösningar för att effektivare administrera användare och funktioner i systemet finns redan på plats.

Vi kommer under 2017 också få möjligheten att hälsa nya kunder välkomna från våra nordiska grannländer och från närliggande branscher. För att möta upp de ökade kraven på oss kommer vi inleda året med att rekrytera fler duktiga medarbetare. För oss snurrar spiralen tydligt i rätt riktning vilket skapar en positiv stämning i dessa tider av oro i omvärlden.

Jag och mina kollegor på Symbrio önskar er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!


Johan Ouchterlony, VD på Symbrio
Johan Ouchterlony, VD på Symbrio

Johan Ouchterlony, VD Symbrio

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla