• Katarina Hjertstedt

”Symbrio och jag 10 år äldre…”

Uppdaterat: 1 aug. 2019

10 år på Symbrio. Från 2005 till 2015. Från småbarnsförälder till tonårsmamma. Från ny på jobbet till inventarie. En väldigt lång tid, och otroligt kort. En väldig variation av uppgifter och kunder. Och en väldig massa minnen…


Biltur på fjället med kund, på väg till en webleverantörsutbildning i Norge. Någon ”Google” skulle guida oss. Blev en lång slingrig tur. Idag hade vi aldrig gett oss iväg. Vi hade bokat ”Reykjavik*”, slagit på datorn och hållit en webbaserad utbildning.


Julfester. Kommer aldrig glömma och alltid sakna Symbrios julavslutningar. Högtidligt, många Symbrio-traditioner och fantastiskt trevlig. Dessa måste finnas, i samma form, för all tid.


Releaser. Som för 10 år sedan tog minst en helg, dygnet runt, och mer eller mindre krävde att hela företaget var involverade. Och efteråt, otroligt nervöst. Hur gick det, funkade allt? Mot idag. Kontrollerat, effektivt och tryggt.Linda Herolf på Symbrio
Linda Herolf på Symbrio

Från Freesourcing, sprudlande nybyggarföretag , mindre struktur och färre kunder. Till ett Symbrio med kärnvärden (Professionalism,Enkelhet och Passion), många kunder och ett bokningssystem för parkeringsplatser.


Alla Symbrio-traditioner och gemensamma begrepp som skapats innan och under dessa år. Mysfrukost, ”Vi ska duscha”, Klockringning, Fredagsdansen, Femkamp på Grönan, Måndagsmöten med macka, Födelsedagsfirande med skönsång, Konferenser på en alptopp, i en stad eller runt ett nytt bord, Fira med sälj... Jag kan fortsätta länge.


Utveckling av IFH, (Inköp och Faktura Hantering) Från vision till verklighet. Via diskussioner, kravställning, argumentering, irritation, utveckling, testning, hurra!Också allt om igen. Och igen. Utvecklande och fortfarande pågående process. Vår process.


Många minnen. Men allra mest kommer jag minnas glädjen som finns på Symbrio. Mellan kollegor, mellan oss och våra kunder och i det mesta vi gör. Det smittar, hoppas jag.


Om 10 år. Symbrio 2025? Oj..!

Jag hoppas verkligen jag får vara delaktig på distans. Symbrio ”Alumni”?


Lycka till och tack för allt.


/Linda


* = konferensrum

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla