SYMBRIO FÅR NY VD!

PRESS RELEASE 23:e MARS 2022

Olga Reviejo Jaca utsedd till ny verkställande direktör för Symbrio AB

Symbrio AB meddelade idag att Olga Reviejo Jaca har utsetts till ny VD för bolaget från och med den 9 maj 2022. Tidigare tillförordnad VD Ulrika Paulsson lämnar bolaget per den 30 april för att ta sig an nya utmaningar.

 

Sedan man förvärvades av Lumine 2020 har Symbrio AB sett en stadig tillväxt, välkomnat flera nya kunder och blivit en viktig utmanare inom molnbaserade inköpslösningar i Norden. Olga Reviejo Jaca börjar som VD på Symbrio den 9 maj 2022. Olga kommer att tillföra gedigen kompetens från flera ledande positioner inom mjukvarubranschen.

 

"Det är väldigt spännande att börja på Symbrio och bli en del av Lumine. Jag ser mycket fram emot att arbeta med detta kompetenta team och tillsammans fortsätta utveckla verksamheten från den mycket goda grund vi har idag, säger Symbrios nya VD Olga Reviejo Jaca.

 

"I Olga får vi en erfaren ledare med fokus på en hållbar, långsiktig tillväxt. Jag är övertygad om att med Olga i laget kommer Symbrio att fortsätta den starka resa företaget har gjort de senaste åren. Jag vill tacka Ulrika Paulsson för hennes insatser i företaget, hon går nu vidare till nästa steg i sin karriär och vi önskar henne all lycka i framtiden."  säger Jonas Svensson, Gruppledare inom Lumine Group.

OM SYMBRIO

 

Symbrio är en leverantör av ett molnbaserat inköps- och fakturahanteringssystem som stöder hela Source-to-Pay-processen. Symbrios inköpslösning effektiviserar och digitaliserar inköpsprocessen för bygginstallationsindustrin och är marknadsledande inom denna nisch i Norden.

 

 Symbrio  ägs sedan 2020 av Lumine Group, en portfölj inom Volaris Group, ett dotterbolag till Constellation Software Inc.